Oprichter sportschool

Gerwin Kranenburg is, na in 1997 te zijn afgestudeerd van de Academie voor leraren lichamelijke opvoeding, zijn loopbaan begonnen als docent lichamelijke opvoeding.

Na een aantal jaren in het onderwijs ontstond de drang om zich meer bezig te houden met een andere kant van sport: de fitnesswereld. In deze jaren kwam Gerwin erachter dat hij heel veel ideeën had die hij niet kon uitvoeren binnen een bestaande organisatie. In 2003 richtte Gerwin zijn karateschool op. In de afgelopen jaren is deze school uitgegroeid tot een trainingscentrum waar diverse  disciplines aangeboden worden, zoals krav maga, km-X, fightclasses, bokszaklessen en bootcamplessen. Karate zit(helaas) niet meer bij het aanbod.

Gerwin heeft naast een 5e dan shotokan karate, een 3e dan kyokushin karate en een 3e dan krav maga. Hij is ook benoemd tot License Coordinator voor Krav Maga Wordwide in Europa.

Gerwin is als docent lichamelijke opvoeding nog steeds actief op De Meerwaarde (VMBO) in Barneveld en heeft in 2012 zijn Master of Education behaald.

Gerwin geeft ook bedrijfstrainingen op het gebied van agressieregulatie. Deze trainingen worden op locatie verzorgd.