Halloween Fun Run 2020

31 OKTOBER 2020 IS HET HALLOWEEN!!

Aangezien we al vele maanden moeten omgaan met de consequenties van Corona en er niet heel veel mogelijk is om wat leuks te organiseren voor de leden, zijn we wat gaan brainstormen wat er wél kan.

We zijn een sportieve community en daarom hebben we bedacht een sportieve invulling te geven aan een ‘sportschool-uitje’.

We hopen op veel enthousiasme van jullie!!

Op 31 oktober aanstaande gaan wij als sportschool een Fun Run organiseren. Op deze zaterdagavond is het de bedoeling dat de deelnemers op een ludieke wijze gaan deelnemen aan een 6 kilometer run langs de ‘kustlijn’ van Harderwijk. Dit kan bij voorkeur verkleed, maar ook bijzonder verlicht is een optie. Het is absoluut de bedoeling dat we er iets bijzonders van maken, dus alleen maar in je ‘gewone’ hardloopkleren meedoen is eigenlijk niet de bedoeling.

Als je binnen de gestelde tijd succesvol de route hebt volbracht, ontvang je aan het eind van de run een t-shirt dat speciaal voor dit event is ontworpen.

Om de kosten voor de t-shirts en de organisatie van de run enigszins te dekken, vragen we deelnamegeld per deelnemer. Dit moet overgemaakt worden naar rekeningnummer NL26RABO0397793871 ten name van Kranenburg Safety Training Center Harderwijk.

Aanvang: 19:00 uur
Einde: 21:00 uur

Vertrekpunt: Bij het begin van het Strandeiland in Harderwijk

Kosten te voldoen bij inschrijving:
1 persoon: 15 euro
2 personen: 27,50 euro
3 personen: 35 euro
4 personen: 40 euro

 

Aanmelden via de intekenlijst in de sportschool! Let op bij het invullen van de t-shirt maat dat je de juiste aanvinkt!

AANMELDEN KAN TOT EN MET 9 OKTOBER 2020! 

inschrijfformulier Halloween Fun Run