Nieuwsbrief verhuizing en meer!

Beste mensen,

Op donderdag 7 juni jl. bestond het Safety Training Center 15 jaar.

 

Tijdens deze avond was ik in de gelukkige positie om dit met een deel van de leden te mogen vieren. Als extra bonus hadden we op dezelfde dag met 3 van onze instructeurs succesvol examen gedaan voor de Basic Law Enforcement cursus. In mijn korte speech gaf ik aan dat we gingen verhuizen…..

 

Iedereen heeft in het afgelopen jaar een Te Koop bord voor het woonhuis gezien, regelmatig kreeg ik de vraag wat er met de sportschool ging gebeuren. Elke keer gaf ik aan dat het wel goed zou komen, soms gaf ik het antwoord alleen al om mezelf gerust te stellen….

In het afgelopen jaar zijn er veel mogelijkheden de revue gepasseerd en hebben we overleg gehad met diverse bedrijven en instanties om te kijken waar we 3L konden voortzetten. Helaas bleek dit niet eenvoudig. De verschillende ondernemers bij 3L hadden verschillende wensen en die waren niet eenvoudig op een andere plek te realiseren. Er werd verder gekeken naar een individuele voortzetting. Ook dit was niet zo eenvoudig als het leek.

In de afgelopen maanden zijn we in gesprek gekomen met een andere sportaanbieder in Harderwijk, bij iedereen een bekende sportaanbieder. Er heeft het nodige overleg plaatsgevonden, er is gekeken naar zaalbezetting en mogelijkheden en hier en daar moesten door beide partijen wat concessies gedaan worden.

Ik denk dat we met deze stap in ieder geval de continuïteit van de sportschool kunnen garanderen en dat we naar een mooie plek gaan.

Maar dan blijft de vraag: waar gaan we heen en hoe ziet het eruit?

 

 

 

 

De lessen zullen gaan plaatsvinden in twee verschillende zalen, de ene dag in de ene zaal, de andere dag in de andere zaal. In de zaal met de houten vloer zal nog een mat komen te liggen.

Zoals jullie zullen begrijpen, moet er nog wel een en ander gebeuren en het meeste werk zal in de zomervakantie plaatsvinden. Dit zal gaan inhouden dat er een behoorlijk aangepast lesrooster zal zijn en dat er dus ook het nodige zal uitvallen. Wij hopen op jullie begrip hiervoor.

Het nieuwe adres voor na de vakantie:

SPORTCENTRUM IEDEMA

Parkweg 2 in Harderwijk (naast het zwembad).

Meer informatie volgt in de komende weken!

 

Nog meer nieuws:  

In de zomervakantie staat er nog iets te gebeuren: Gerwin en Margot gaan trouwen! Voor de mensen die Facebook etc volgen, die wisten al dat Gerwin haar vorig jaar ten huwelijk heeft gevraagd en dit jaar gaat het dan gebeuren! Op 8 augustus zullen ze in de Verenigde Staten (Californië) gaan trouwen. Aansluitend zullen ze een huwelijksreis gaan maken, wat ook inhoudt dat ze er tijdens de bouwvak niet zijn…..

Aangezien het wat lastig is om iedereen uit te nodigen om naar de VS te komen om daar het huwelijk te vieren, zal er in Nederland de gelegenheid geboden worden om samen met ze te toasten. Dit zal gebeuren op zondag 26 Augustus. Wil je het nieuwe bruidspaar dan feliciteren, dan ben je van harte welkom! Een uitnodiging met locatie zal na 8-8-18 gepubliceerd worden op de Facebookpagina van de sportschool en er zal een papieren uitnodiging in de sportschool komen te hangen.

Examens:

Er zullen weer examens aankomen, zowel voor de volwassenen als voor de jeugd.

Jeugdexamens:

Zaterdag 7 juli van 08:00 uur- 12:00 uur

Examens volwassenen:

Zaterdag 7 juli van 10:00 uur – einde

Op deze dag vervalt het lesuur van 09:00-10:00 uur!

 

Laatste les km-X voor de zomer:

WOENSDAG 11 JULI

16:00 uur-16:45 uur voor alle 6-9 jarigen

16:45 uur-17:45 uur voor alle 9 jaar en ouderen

Locatie: verzamelen bij de parkeerplaats bij de McDonalds Strand Horst

Tot zover deze nieuwsbrief, over een paar weken meer nieuws!