Seminar tegen seksueel en huiselijk geweld

[vc_row][vc_column][vc_column_text]In de maand April willen wij de aandacht vestigen op wat je zou kunnen doen tegen seksueel en huiselijk geweld. Dit zal gedaan worden door middel van een seminar waar alleen vrouwen aan mogen deelnemen!

Zet de datum in je agenda: 18 APRIL 2017, vanaf 19.30 uur.

Locatie: Drielandendreef 34 in Harderwijk.

Minimum leeftijd: 12 jaar!

Herken je iets uit onderstaand filmpje? Meld je dan aan voor dit seminar![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=DEHvHJHu6fE” title=”Vrouw alleen in Parkeergarage… maar is ze wel alleen?”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_masonry_media_grid grid_id=”vc_gid:1489148447441-c630cab4-2b74-7″ include=”2986,2984,2938,2943,2933″][vc_column_text]Vul onderstaand contactformulier in en meld je aan voor het seminar.

Kosten voor het seminar bedragen minimaal 5 euro (meer doneren mag uiteraard!), een deel van de opbrengsten zal gedoneerd worden aan Slachtofferhulp!

Het deelnamegeld kan betaald worden op de avond zelf.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Telefoonnummer

  Opgave en/of informatie

  Onderwerp

  Uw bericht

  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha

  Met het insturen van dit formulier ben ik mij bewust van en ga ik akkoord met het verstrekken van mijn persoonsgegevens aan Safety Training Center ten behoeve van het verkrijgen van informatie.

  [/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]