Zomervakantie?!

Wat een jaar tot nu toe….

Aan het begin van het jaar verhuizen naar een nieuwe sportschool, om dan 2,5 maand later de deuren een lange tijd dicht te moeten doen…

En dan komt dat moment dat je weer open mag. Heerlijk gevoel. Maar tegelijkertijd een onrustig gevoel, een vakantie noodgedwongen moeten annuleren door Covid 19. Iets waar je anders weken, soms zelfs maanden naar uitkijkt, gaat ineens niet door. Het is dan op zich heel makkelijk om te zeggen dat je gewoon door gaat werken, aangezien je toch niet weg gaat, waarom niet? Omdat vakanties een doel hebben…. Even de stekker eruit en even de tijd nemen om weer op te laden.

Vaak gaan mensen naar het buitenland, zon, zee, strand. Maar dat ligt dit jaar wat ingewikkelder. Iedereen maakt daarin zijn of haar eigen keuzes. De ene persoon gaat niet weg, de andere persoon gaat weg in eigen land, de volgende gaat wel naar het buitenland.

 

Wat je dit jaar ook besluit te doen, het is belangrijk dat je ook de tijd neemt om weer even bij te tanken. We weten niet wat de tweede helft van 2020 ons gaat brengen, dus we moeten ons voorbereiden op het ergste om hopelijk achteraf te kunnen zeggen dat het allemaal wel meeviel. Ook onze instructeurs hebben even wat ademruimte nodig om weer wat op te kunnen laden. Hierdoor zullen er wat gaten in het lesrooster komen in de komende weken. We hopen dat jullie hiervoor begrip kunnen opbrengen.

Via deze link kun je een overzicht zien van de lessen die komende weken aangeboden gaan worden. Het kan zo maar zijn dat er misschien nog wel een uurtje ergens toegevoegd gaat worden, maar dit is het minimale rooster dat we gaan draaien.

Voor nu wensen wij, team Safety Training Center, jullie een